За нас

ГУРУТО В НЕДВИЖИМИТЕ ИМОТИ

Димитър Калайджиев

Димитър Калайджиев е най-известният брокер в България. За мнозина е познат с полезното съдържание, което споделя в социалните мрежи за своята аудитория от над 100 000 човека на тема „Недвижими имоти“.

Провел е стотици консултации за различни казуси в сферата, създател е на единственият по рода си семинар за недвижими имоти в България „Забогатявай с имоти“, а също така е автор на две книги. „Прави сделки като луд“ е първата му книга, която мнозина определиха като „наръчник на брокера“.

Втората книга на Димитър Калайджиев, която е „цялостен наръчник за инвестиции в недвижими имоти“ носи заглавието „Забогатявай с 8333 лева на час“ и се радва на голям интерес, като за по-малко от два месеца тиражът е почти изчерпан. Той е лидер и основател на агенция за недвижими имоти „Building Box“, като управлява екип от над 80 човека и успешно развива офиси в трите най-големи градове в България – София, Пловдив и Варна.

ReTrust

ReTrust - Real Estate Trust специализира в развитието на проекти и добавянето на стойност. Годините международен опит и практика на учредителите му са предпоставка и гаранция за успех, подкрепени от непрекъснато обогатяваща се визитка с реализирани проекти и подготвен експертен състав. Фокусът към днешна дата е насочен към различни по своя характер инвестиции в имоти - от fix & flip стратегии, през градоустройствено развитие на парцели, до инвестиции на зелено. Сега вложенията в този тип активности вече са достъпни за инвеститори чрез облигационни емисии, което гарантира сигурността на средствата и носи данъчно освободена доходност.

Човекът ЗАД RETRUST

Петко Зарбов

Петко Зарбов е предприемач, инвеститор в блокчейн технологии, недвижими имоти и възобновяема енергия. За успеха на своите бизнес начинания разчита на експертен състав от доказани професионалисти- архитекти и проектанти, юристи, счетоводители, администратори, банкери, брокери, управители на имоти, партньори.

Информация за ReTrust

ReTrust е сайт, в който регистрираните потребители могат да заявят желание за участие в различни проекти в сферата на недвижимите имоти.

3+

Проекта

800К+

В инвестиции

5+

Партньори

10+

Години опит

Партньори

OE logoThe Paak logo2020INC logo2020INC logo